Het hebben van rode “appelwangen” suggereert aan sommige mensen een gezond uiterlijk. Voor anderen is het juist een grote bron van ergernis. Ze zijn onschuldig maar men vindt ze vaak visueel storend. Couperose verschijnt voornamelijk op de wangen of op de neus en bij vrouwen dikwijls ook op het decolleté. Bij couperose worden de vaatwanden zwakker en verliezen ze hun elasticiteit waardoor ze makkelijker breken. Op dat moment ontstaan er rode adertjes die door de huid zichtbaar worden. Met behulp van de vaatlaser kunnen deze vaatjes snel en effectief verwijderd worden.

Werking
Vasculaire letsels en couperose wordt het efficiëntst behandeld d.m.v. het groene laserlicht van de DioliteLaser.

Dit groene licht van deze vaatlasers wordt immers geabsorbeerd door de rode vaatjes die couperose en vasculaire letsels veroorzaken.
Dit specifieke laserlicht heeft een unieke golflengte van 532 nanometer en werkt met een hele fijne pen en een precisiestraal van 700 micron, waardoor het laserlicht alleen maar op het haarvaatje wordt gericht, zodat het omliggende huidweefsel onaangetast blijft.

De laser geeft zijn energie af aan de rode bloedkleurstof (oxy-hemoglobine) in de oppervlakkige vaatjes in de huid. De energie wordt omgezet in warmte waarbij de eiwitstructuren van de vaatwandjes denatureren, waardoor het vaatje samen trekt.

Het lichaam ruimt deze vaatjes, die geen nut meer hebben in de normale bloedcirculatie, op in de weken na de behandeling. De laserpulsen worden door de meeste mensen als kleine prikjes in de huid ervaren. De gevoeligheid is ook afhankelijk van de plaats van behandeling. Zo zijn de neuspunt en de bovenlip gevoeliger dan de rest van het lichaam

  • De Diolite Laser is speciaal ontwikkelt voor het behandelen van couperose en onsierlijke adertjes.
  • Door de zuivere golflengte van 532 nm gaat er geen licht verloren en is de effectiviteit optimaal.
  • De diameter van het laserstraaltje komt overeen met de diameter van het vat, zodat geen lekkage van licht naar andere lichaamsdelen plaatsvindt
  • Voor 80% van de vaatjes volstaat slechts 1 behandeling.
  • Comfortabel door de permanente koeling.
  • Jarenlange ervaring.
  • Uitsluitend goed opgeleide mensen voeren deze behandelingen uit.

Beauty Point voldoet aan de vereiste diploma’s, certificaten en vergunningen en is een, door alle zorgverzekeraars, erkend behandelcentrum.

Ondanks de erkenning van Beauty Point door de zorgverzekeraars hebben de meeste verzekeraars nog geen vergoeding voor de Couperose laserbehandeling.

U kunt natuurlijk altijd bij uw eigen zorgverzekeraar informeren.

 

Voor

Na

Voor

Na

Beauty Point Son is aangesloten bij de onderstaande brancheverenigingen: