Met een goed verzorgd uiterlijk straal je vitaliteit uit. Geen enkele huid is hetzelfde en daarom kijken we iedere behandeling naar jouw huidconditie en persoonlijke wensen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in huidproblemen als acné, eczeem of rosacea. Met verschillende opleidingen in huidproblemen en verzorgingsproducten hebben wij alle kennis in huis om jou te helpen. Heb je last van huidklachten? Wij kijken graag samen met jou hoe we die gaan aanpakken en je huidconditie kunnen verbeteren.

Behandelingen

Clean-up

Reinigingsbehandeling – Reinigen-peeling-epileren-bijpassend masker.

Hydratation

Hidroactive behandeling – Speciaal ontwikkeld voor het behandelen van de normale tot droge huid. De beschermende hydraterende eigenschappen aangepast aan uw huidtype, activeren de natuurlijke afweerfuncties van de normale huid en vullen het tekort aan bij een droge huid.

Aromatic

Aroma behandeling – Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met aromatische oliën aangepast op je huid. Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen.

Anti-aging

Anti-aging behandeling – Dankzij de voedende en beschermende werking zal de cel vernieuwing worden gestimuleerd en zal dit innovatieve koude masker zorgen voor een maximum aan verzorging en welzijn.

Het is een peel- off masker op basis van actieve marine substanties. Een extract uit de Bretonse  algen, het ontdoet de huid van vuildeeltjes en zorgt voor een uiterst geconcentreerde, langdurige vochttoevoer. Het masker heeft door de algen en andere werkzame stoffen tevens een revitaliserende en remineraliserende werking, tevens versterkt en beschermd het de elasticiteit van de huid. De huid krijgt daardoor een gezonde, frisse en vitale uitstraling.

Lifting

Modellage behandeling – Dit mineraalmasker verwarmt zichzelf, waardoor de celstofwisseling en de andere huidfuncties weer op volle toeren gaan werken. Door de afsluitende en verwarmende eigenschappen zorgt dit gipsmasker voor een diepere opname van de werkstoffen en het heeft een modelerende werking op de huid. Tegelijkertijd wordt de lymfecirculatie gestimuleerd en het vocht gehalte van de huid hersteld. Een echte aanrader voor wie eens iets anders wil.

Mencare

Behandeling voor de man – De mannenhuid is dikker, meer verwijde poriën, verhoogde talgafscheiding en door het scheren ontstaat een verlaging van de natuurlijke bescherming van hydrolipide laag.

De behandelingen bestaan vooral uit het Peelen van de bovenste huidlaag om zo doende een zo fris en stralend mogelijk uiterlijk te verkrijgen.

Acné behandeling

Onzuiverheden van de huid worden behandeld en de vorming van littekens wordt zodoende voorkomen.

Het deskundig advies en de intensieve behandeling in de salon en een evt voedingsadvies speelt bij de methode een doorslaggevende rol.

Pas door de juiste voeding zal de talgproductie verminderen bij hen die aanleg hiervoor hebben en daarmee wordt het ontstaan van puistjes van binnenuit behandeld en duurzaam vermeden.

Bio-peeling

Diepte Peeling – Om een verbetering van het huidbeeld te verkrijgen, kan een diepte peeling van de huidstructuur nodig zijn. Deze bevordert de cel vernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle overige functies van de huid.

De Bio-Peeling wordt toegepast bij de verschillende huid aandoeningen.

Microdermabrasie

Microdermabrasie – Microdermabrasie is een speciale behandeltechniek die door middel van micro-kristallen, onder vacuüm en hoge druk over de huid worden geblazen waardoor dunne laagjes van de huid gelijkmatig worden verwijderd. Lees meer op deze pagina.

Beauty Point Son is aangesloten bij de onderstaande brancheverenigingen: