Acné

Acne is een veel voorkomend huidprobleem, bij de één een enkel puistje en bij de ander een ziektebeeld met ernstige ontstekingen. Meestal ontstaat het in de puberteit, wanneer hormonen verantwoordelijk zijn voor veranderingen in de huid, maar ook op volwassen leeftijd kan het zich voordoen.

Beauty Point heeft gedurende de jaren van een de succesvolle methode tegen acné ontwikkeld die effectief van twee kanten werkt: van binnen en van buiten.

Dankzij ons speciale 5 stappen systeem kunnen we fantastische resultaten behalen voor acné.

1-Intake

Wanneer je voor de eerste keer in mijn praktijk komt, hebben we een intakegesprek. We kijken samen naar je huid en maken vervolgens een behandelplan op maat.

2-Detox

Een ontgiftigingskuur helpt je lichaam bij het verwijderen van afstoffen. Je lichaam komt weer in balans, zodat we een goede start kunnen maken.

3-Orthomoleculair consult

Pas door de juiste voeding zal de talgproductie verminderen bij hen die aanleg hebben tot huidonzuiverheden hebben en daarmee wordt het ontstaan van puistjes van binnenuit behandeld en duurzaam vermeden.

4-Behandeling

Intensieve reiniging met frisse gel, reiniging met lotion die een extra doorbloeding activeert, intensief verwijderen van huidonzuiverheden, zeer intensief reinigend masker en afsluiting met een lotion. Onzuiverheden van de huid worden behandeld en de vorming van littekens wordt zodoende voorkomen.

5-Thuisgebruik

Door gebruik van de verkeerde huidverzorging voor jouw huidtype, kan jouw huidprobleem in stand worden gehouden. Daarom is het belangrijk om goed op elkaar afgestemde producten voor verzorging uit te zoeken.

Het deskundig advies, de intensieve behandeling in de praktijk en het voedingsplan speelt bij de methode een doorslaggevende rol. Na de eerste behandelingsfase treden reeds duidelijke verbeteringen van de huidstructuur op.

Afspraak maken?
Neem dan contact met ons op.

    Beauty Point Son is aangesloten bij de onderstaande brancheverenigingen: